L’Ajuntament de Calaf promou un servei d’atenció en el dol per a famílies afectades per la COVID-19

40

Després de Setmana Santa tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Calaf ha volgut fer arribar un missatge de vídeo a tota la població que s’ha compartit per les xarxes socials.
Des de l’Ajuntament tenen clar que “aquests dies més que mai ens posem al costat de la ciutadania per acompanyar-la en aquest procés tan difícil de perdre una persona estimada. La impossibilitat de realitzar les cerimònies de comiat i les dificultats per compartir el dolor a causa del confinament, fan encara més difícil el procés de dol”.

És per això que el Servei de suport al dol de Ponent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calaf, posa el seu servei de suport emocional de forma totalment gratuïta via telèfon o vídeo trucada.

Si et trobes en aquesta situació pots trucar al telèfon 618 726 646, on t’atendrà Cristina Berenguer, psicòloga especialista en dol.

Què és Servei de suport al dol de Ponent?
És una entitat d’acompanyament a les famílies quan es troben en situació de dol o al final de la vida d’un dels seus integrants. Es treballa tant individual com grupalment, facilitant un espai de suport i escolta activa que afavoreixi l’expressió emocional i l’intercanvi d’experiències perquè la persona pugui anar elaborant el seu dol.

És una entitat sense ànim de lucre, laica i gestionada per un equip de professionals multidisciplinar creada l’any 2002 a Tàrrega.