8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

L’Ajuntament de Calaf estrena nova seu electrònica per facilitar els tràmits en línia
L

Publicitat

Des del passat divendres, l’Ajuntament de Calaf ha activat una nova seu electrònica, una plataforma en línia des d’on els ciutadans poden exercir el seu dret d’accés a la informació, als serveis i als tràmits de l’administració pública de manera telemàtica.

La nova seu electrònica substitueix l’actual amb l’objectiu de ser més àgil, accessible i senzilla, ja que redissenya la seva imatge i es fa compatible per a dispositius mòbils i tauletes. Està dirigida tant a ciutadans com a empreses i a entitats que es relacionin per mitjans electrònics amb l’administració municipal i el servei virtual estarà disponible les 24 hores i els 365 dies l’any. Per utilitzar-la, són necessaris els certificats digitals i sistemes de signatura electrònica.

D’altra banda, aquesta nova seu electrònica presenta diverses novetats com la integració en un mateix espai web del catàleg de tràmits, el tauler d’anuncis, la carpeta electrònica o l’apartat de serveis electrònics.

A través del catàleg de tràmits  – organitzat per temàtiques – la ciutadania pot realitzar gestions de forma electrònica i consultar tota la informació referent al tràmit que vol efectuar: periodicitat i dates, com i on tramitar-lo, documentació necessària, departament responsable, cost econòmic, etc.

Al tauler d’anuncis s’hi publicarà tota aquella informació relativa als edictes, anuncis i altres procediments normatius que es troben actualment en tràmit.

Mitjançant la secció de la carpeta electrònica podreu consultar l’estat dels expedients amb què esteu relacionats en qualitat d’interessat o de tercer. Des d’aquí també podreu aportar nous documents, canviar les vostres dades d’identificació i descarregar els documents emesos i aportats a l’expedient. A més, podreu accedir a la vostra bústia electrònica on rebreu totes les comunicacions i notificacions administratives, factures, registres, etc.

Finalment, a l’apartat de serveis electrònics s’hi publicarà tota la informació relativa a la transparència.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies