L’Agrupació Veterans Futbolistes d’Igualada s’imposa al Sants

6 de març de 2017

Partit d’anada i tornada on els blaus van acabar de endur-se els tres punts a base de força i coratge. Primera part de clar domini local on un Igualada, més que un equip de futbol, semblaba uns congresistes del “mobile”, fetes les correccions pertinents, els blaus van començar a agafar camp, tancar línees i manar al terreny de joc.  En la segona meitat van veure un sants voluntariós, però que anava perdent “molla” a mesura que anaven pasant els minuts.

Primera meitat, minut 9, Pep talla l’esfèrica en defensa, la dona a Solís i aquest obre a la banda a un rapidíssim Costa, la centrada la remata Lele, encetant el marcador 0-1.  Min. 10, ni temps per celebrar, els locals engalten una boleia a la frontal i empaten el matx 1-1.  Min 16, despistats els blaus, encaixen el segon en clara contra local.  Segona meitat, min 48, Manel C. sumat a l´atac, l´hi torna el pressent als locals, magnífica voleia 2-2.  Min 55, bon moviment en atac dels blaus ni Xavi C.sempre atent, torna avançar als igualadins 2-3-  Min 55, boníssima jugada barcelonina, que el davanter sol al segon pal i de xut creuat, torna a empatar el partit 3-3.  Min 63, contra blava i la centrada de Costa la torna a rematar Lele, adelantant de nou als igualadins 3-4.  Min 66, idéntica jugada aquest cop a l’área blava, soberbi xut desde la frontal, igualada al marcador 4-4.  Min 85, bona recuperació al mig camp de Xavi C, serveix a Lele i la centrada la remata Costa 4-5.  Min 90, amb un Sants volcat a l´area blava, son els blaus en calcada jugada, estableixen el resultat definitiu, centrada de Lele i remata Costa 4-6.
Per els igualadins van jugar, Gámez, Sevilla, Pep, Manel C, Toro, Calsina, Farré, Solís, Vicens, Canals, Xavi C, Quim, Ivan, Gustavo, Lele, Costa, Tort, a la banqueta Ramonet i Moyes.  La propera jornada els blaus rebrán al Terrassa a Les Comes​.