14.7 C
Igualada
Dissabte, 9 desembre 2023

Un article de

L’agència igualadina Quartada, seleccionada als Premis Anuaria
L

Publicitat

Dimecres va tenir lloc a la Fira Graphispag l’entrega dels premis Anuaria. Els premis Anuaria, organitzats per Veredictas Internacional i amb el seu origen a Igualada l’any 1995, són un dels premis de disseny amb més renom del sector a Espanya i compten amb el suport de les principals organitzacions i centres de disseny.

El jurat dels Premis Anuaria, format exclusivament per representants d’organitzacions professionals, va premiar les millors obres de disseny gràfic d’Espanya. Entre els seleccionats trobem Quartada, l’agència de brànding i màrqueting d’Igualada, que ha estat seleccionada en tres categories: a la categoria de millor cartell amb l’obra de la “Calçotada Popular d’Igualada”, a la categoria de millor naming d’un producte o servei amb l’obra “Contiwo” i a la categoria Miscelania amb l’obra “Les Reclutes”.
Les tres obres tenen en comú la creativitat i l’originalitat dels seus dissenys.

Amb serigrafia i diaris de 1995 rescatats de l’arxiu municipal, any que va tenir lloc la primera calçotada popular, va ser com Quartada va anunciar i celebrar els 25 anys ininterromputs de la Calçotada Popular d’Igualada. Aquests mateixos anuncis van servir després per envoltar els calçots, reutilitzant i reciclant un objecte que usualment és d’un sol ús.

Contiwo és una empresa del sector de les telecomunicacions i xarxes internes que necessitava transmetre innovació, tecnologia i qualitat amb el seu nom. Per això, Quartada va inspirar-se en les paraules “contigo” i “contiguo”, dues paraules que ajuden a transmetre el servei d’assistència que distingeix l’empresa. La “w” fa referència a “world wide web” i la forma de la lletra ens recorda a l’ona d’un senyal sense fils.

Amb una tipografia creada expressament pel projecte i el crit de “fes la birra i no la guerra” Quartada va presentar les noves cerveses de La Lenta, la cervesera Igualadina. Les cerveses, artesanals i sense additius ni conservants, van ser denominades a partir de l’alfabet radiofònic internacional i fent un joc de paraules amb els seus ingredients.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies