8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

L’AECC de l’Anoia organitza un showcooking d’alimentació saludable al restaurant Somiatruites
L

Publicitat

El Punt Comarcal de l’Anoia de l’AECC – Catalunya contra el Càncer organitza un showcooking d’alimentació saludable aquest dijous 4 de juliol a les 19 h de la mà de la co-xef del restaurant Somiatruites, Zhou Mengxinon, i Olga Muñoz, nutricionista de l’AECC.
El showcooking estarà dirigit per la Zhou Mengxin, escollida entre els 10 millors xefs menors de 30 anys de la regió Ibèrica i Mediterrània, segons el campionat del món de joves cuinares San Pellegrino Young Chef. Xavier Andrés, copropietari del Somiatruites farà de mestre de cerimònies i donarà consells i ens mostrarà els beneficis de seguir una bona alimentació.

La co-xef realitzarà un menú saludable amb productes del propi hort del restaurant. El showcooking, que tindrà com a ingredient principal el tomàquet, seguirà la filosofia de la gastronomia sostenible, una cuina més respectuosa amb el medi ambient, que aposta pels productes de proximitat i propostes gastronòmiques de temporada, seguint amb la línia culinària del restaurant.

L’esdeveniment solidari comptarà amb un peculiar mètode de cobrament de l’entrada, la taquilla inversa, mitjançant el qual els assistents pagaran en funció del que considerin oportú. Tots els diners recaptats aniran destinats a l’associació, per poder seguir oferint serveis gratuïts per millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars i poder seguir invertint en recerca.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies