La zona taronja de la Masuca també tindrà control dels guàrdies de la zona blava

67

A partir de l’1 de març entrarà en funcionament l’encàrrec de gestió a SIMA de la gestió de la zona taronja del C/ de la Virtut, a la zona del Mercat de la Masuca. Aquest canvi es fa amb la finalitat d’optimitzar el funcionament d’aquesta zona d’estacionament gratuït amb horari controlat, gràcies al control efectiu de la limitació horària de l’aparcament.

Atès que aquesta zona ja disposa de l’aparell parquímetre, de la senyalització corresponent i de tota la instal·lació necessària, i que de moment no caldrà incrementar la plantilla de personal de SIMA SL per a la gestió del servei de la zona taronja, aquest encàrrec de gestió no suposa cap mena de cost.

El canvi de gestió afavorirà la rotació d’aparcaments en una zona on és molt necessari acabar amb el mal ús que es fa d’aquestes places d’aparcament, tenint en compte l’existència del mercat i la conveniència d’afavorir el dinamisme de l’activitat comercial.
A banda d’aquest canvi de gestió, també s’està estudiant la possibilitat d’implementar altres zones taronges a la ciutat, en funció de les necessitats.

Cal recordar que SIMA (Societat Igualadina Municipal d’Aparcament, Societat Limitada) va néixer precisament amb la finalitat de gestionar i controlar aparcament públic. Des del 2007 s’encarrega ja de la gestió de la zona blava d’Igualada.