28 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

La zona lúdica del parc fluvial suma un parc infantil

La zona de lleure del parc fluvial de Vilanova del Camíha incorporat recentment un parc infantil amb diferents elements de joc per als infants. Es complementa així aquesta zona lúdica on al gener ja es va instal·lar la tirolina que ha estat un gran atractiu per als més petits i a l’abril s’hi va instal·lar també una caseta llibre per fomentar la lectura i l’intercanvi de llibres.

Aquest parc infantil s’ha fet en el marc del pressupost participatiu del 2020 i, des de la regidoria de Participació Ciutadana, Carlota Silva, ja ha anunciat que pròximament es complementarà l’espai amb la instal·lació de taules i cadires. També ha anunciat l’arribada d’un personatge que té previst quedar-se a viure al parc infantil, però Silva no ha volgut desvetllar encara de qui es tracta.

Una invitació a la ciutadania per decidir una part de la inversió municipal
L’Ajuntament vilanoví fa anys que utilitza els processos participatius per animar la ciutadania a involucrar-se en la política local i en la presa de decisions. Recentment s’ha obert un nou procés participatiu per decidir el destí de 55.000 € del pressupost municipal. El procés general s’ha dotat amb 30.000 € i el procés participatiu a les escoles i a l’Espai Jove Can Muscons, amb 25.000 € més.

Aquesta primera fase de recollida de propostes està oberta fins al 31 de maig. Es pot participar de manera telemàtica omplint el formulari del web municipal o presencialment, omplint les butlletes que trobareu a l’Ajuntament, a Cultura, a Can Papasseit o a la carpa informativa que s’instal·larà al mercat ambulant el divendres 11 i 18 de juny i el 2 i 9 de juliol, de 10:00 a 13:00 h.

Poden participar en aquest procés les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, per això, el formulari us demana el vostre nom i cognoms i el DNI que servirà per comprovar que es compleixen les condicions per participar-hi.

S’han de proposar una o dues inversions que creieu necessàries per al municipi. Han de ser inversions en l’espai públic o en equipaments municipals que l’ajuntament pugui construir o adquirir i que perdurin en el temps. Una comissió de coordinació validarà, a partir del 31 de maig, les propostes rebudes i en farà un retorn a la ciutadania perquè puguin a partir del 7 de juny, votar aquelles que li semblin més interessant. Aquesta segona fase del procés, la de votació estarà oberta fins al 9 de juliol i la publicació dels resultats es preveu després d’una segona avaluació de la comissió, el 23 de juliol.

Per a més informació es pot contactar amb Cultura al correu electrònic: cultura@vilanovadelcami.cat

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir