La Xarxa ens convida a veure, diumenge a la tarda, “La rateta que escombrava l’escaleta” a l’Ateneu
L

22 de novembre de 2014

Rateta%20Botiga

Dani Cherta dirigeix La rateta que escombrava l’escaleta, l’espectacle que es podrà veure aquest diumenge, dia 23 de novembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades es poden comprar  el dissabte de 7 a 8 del vespre al vestíbul de l’Ateneu i una hora abans de la funció. El preu de les entrades per als socis és de 5 € i de 6 € per a la resta.

El grup Xarxa Igualada porta una versió musical del conte de la rateta escrita per Jordi Gonzàlez, amb música de Ramsés Moraleda i interpretada per Jordi Gonzàlez, Xavi Torra i Magda Puig.

La companyia

La Companyia de Teatre La Roda va néixer l’any 2002 amb uns objectius molt clars: crear espectacles de gran qualitat (tant estètica com teatral) per a un públic familiar, educar els nens i nenes utilitzant valors actuals (socials i intel·lectuals) sense caure en els tòpics i no oblidar mai que el teatre per a públic familiar, a part d’educar, ha de divertir, distreure i interessar. Ha fet temporada a diversos teatres de Barcelona i Madrid; ha estat escollit per participar a les fires i mostres de teatre infantil més rellevants de l’estat, i per fer campanyes escolars.

En aquests anys, la Companyia de Teatre La Roda ha realitzat diversos espectacles: Neil i els planetes, Robinson Crusoe i el mapa del tresor, El Geperut de Notre Dame, La volta al món en 80 dies, Pastorets, cap a Betlem!!, El Flautista d’Hamelín, Hansel i Gretel

El seu espectacle, La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50, va ser un dels espectacles per a infants i joves més vistos durant les passades festes de Nadal, que va obtenir un èxit molt important al Teatre Victòria de Barcelona.

L’espectacle

Un bon dia la bonica Rateta, escombrant l’escaleta, es va trobar un dineret, amb el qual es compraria el llacet més maco de tota la vila. Tant bonic li quedava aquell llaç a la cua que de seguida se li aproparen molts pretendents per demanar-li la mà: un gall cridaner, un porc molt llaminer, un ase elegant, un gos molt poruc i un gat massa espavilat… Rateta, rateta, tu que n’ets tan boniqueta, no et voldries casar amb mi, jo que sóc tant bon fadrí?

Tot un càsting per decidir qui seria l’escollit!

Un espectacle molt musical amb un narrador ben peculiar: en Tom, un jove granger, que ens ensenyarà mil i una curiositats dels animals que té a la seva granja.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta