La Xarxa ens convida a prendre un te màgic amb en Txema

44

TEA TIME_TXEMA_promocional-Opcio1 horitzontal.jpeg

Després de voltar arreu del món, el Txema presenta Tea Time al Teatre Municipal l’Ateneu. És un espectacle de màgia visual, fet amb molta cura i molt creatiu. El grup Xarxa Igualada ha programat aquest acte per al proper diumenge, 6 de desembre, a ¼ d’1 del migdia. L’espectacle substitueix el de dansa Constelaciones que teníem previst i tanca la temporada fins al proper 17 de gener.
Les entrades són a 6 € i a 5 € per als socis de Xarxa. La venda d’entrades és al vestíbul de l’Ateneu, el dissabte de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 del vespre i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de la funció. Un espectacle de màgia per a tota la família. Tant els grans com els petits us ho passareu molt bé amb aquest jove i entranyable mag.

Txema, un mag tot prenent el te
El mag Txema, nascut a Barcelona, ha fet màgia arreu del món. Tot i la seva joventut ha treballat en 15 països i en escenaris del Japó, Xina, Colòmbia i Hollywood, entre altres, amb el seu número de màgia Juliette act. El 2013 estrena el seu primer espectacle llarg: Mr. Màgic.
L’any 2014 va estrenar Tea Time, un espectacle ideat i forjat amb l’experiència acumulada i acompanyat d’un equip artístic. Txema és un il·lusionista que converteix en art la seva creativitat. Es dedica a fer màgia per emocionar el públic amb aparicions, desaparicions, transformacions, manipulacions… Es dedica a fer somiar.
Al llarg de les presentacions convida el públic a intervenir directament i així aconsegueix la complicitat i la diversió de tothom connectant amb els espectadors. La comunicació és un dels millors secrets amagats a la seva màniga.
Busca la senzillesa en els efectes. Que desprenguin optimisme i elegància dins i fora de l’espectacle. Presenta el treball des de l’ètica de la professió i exigeix el millor en cada circumstància. Fa les actuacions per agradar i comunicar. Al cap i a la fi, la màgia és viure un somni.
La companyia ha estat premiada amb el Premi d’Or al Festival Les Anneaux Magiques de Suïssa i 1r Premi al Festival Magic Valongo de Portugal​

L’hora del te té màgia
A l’hora del te i amb la tassa a la mà, el Txema espera visita a casa seva. Mentre no arriba, aquesta estona es converteix en un espectacle de màgia visual. El te es pot gaudir de moltes maneres. És la beguda més popular del món després de l’aigua. Fer una reunió per prendre el te és l’excusa per aquest espectacle de màgia. Per això a l’escenari hi ha un gran rellotge que marca les cinc en punt. És el moment més oportú per gaudir i compartir un gran entreteniment. Però, i si el rellotge s’hagués espatllat. La màgia de Txema resoldrà aquests contratemps amb un il·lusionisme elegant i divertit.