4.1 C
Igualada
Divendres, desembre 3, 2021

La Xarxa celebra Santa Cecília amb “Andròmines” de Samfaina de Colors

Xarxa Igualada porta Andròmines, la darrera creació de Samfaina de Colors, que aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa. Es tracta d’un espectacle poètic que ens parla de la fugacitat del temps, de tots els records, de com sols en un sospir, ens hem fet grans.

L’espectacle tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu el proper diumenge dia 14 de novembre, a ¼ d’una del migdia. El preu de les entrades és de 7 € i de 5 € per als socis de La Xarxa. Les entrades es poden comprar a https://teatremunicipalateneu.cat/la-xarxa i a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La companyia
Mirna Vilasís i Xavi Múrcia van crear Samfaina de Colors el 1988 per difondre entre les nenes i els nens la música, els instruments, i la cultura tradicional dels Països Catalans.
Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput, Samfaina de Colors ha creat 24 espectacles musicals, ha enregistrat 9 CD, ha fet 5.732 funcions, i els seus treballs els han vist 2.603.470 espectadors.

Els espectacles són de nova creació, singulars, originals i amb llenguatge propi. Estan en constant evolució, buscant la innovació en cada nou treball. Experimenten, cerquen, barregen nous llenguatges artístics: teatre, música, poesia, arts visuals, dansa, tecnologia… fugint de l’artificiositat i de la repetició.

Els espectacles de Samfaina de Colors dels darrers anys són: Trinco, trinco, Ralet, ralet, Nou pometes té el cançoner, El grill Esteve i l’orquestra del bosc, Nens, al pati!, De bracet, Càpsules, Cabaret Patufet i Els tres porquets es caguen de por.

Per a Andròmines, la companyia la completen Anna Ros, Berta Vidal, Rafel Roca, Marc Jódar, Ivan Rubio, Marta Vilellas, Marc Domènech, Victoria Cretenze, Anna Moyano, Martí Doy, Cristian Pujante, Arian Botey i Julian Waisbord.

En aquesta ocasió han treballat noves tècniques dramatúrgiques i musicals que no havien emprat fins ara. La posada en escena i l’escenografia són també innovadores, canviants al llarg de l’espectacle, actives. Necessitaven fer un pas endavant, emocionar-se, emocionar, i deixar-se la pell a l’escenari.

Andròmines
Una noia puja a les golfes de casa seva, redescobreix les seves joguines i torna a ser petita per un instant.

El temps s’escola suaument. Sols un instant i ja som grans. Els vells tresors de quan érem petits són ara andròmines abandonades que reviuen i ens retornen al paradís de la infantesa.

Andròmines és la darrera creació de Samfaina de Colors, que aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

No tinc temps per pensar en l’estratègia!

Potser pensareu que aquesta frase l’escolto molt de tant en tant, però no és cert. Malauradament, els que tenim sensibilitat per l’estratègia empresarial i...

El Project Manager: Quan, com i per què

De forma conscient o no, les persones organitzem part de la nostra vida per projectes. Utilitzant una definició general, diríem que un projecte és...

Igualada Comerç rep el Premi Nacional de Comerç a la Generalitat

Aquest dilluns l’associació de comerciants Igualada Comerç va recollir de mans del president Pere Aragonès i del conseller Roger Torrent, el Premi Nacional de...

El ple municipal aprova les bases de les subvencions per pagar l’IBI

Dimarts es va dur a terme el ple municipal ordinari del mes de novembre de l’Ajuntament d’Igualada. En la part resolutiva es van aprovar...

Igualada prepara una Festa de Reis amb la “màxima normalitat possible”

Igualada tornarà a tenir aquest any la cavalcada de Reis després que l'any passat s'anul·lés per les restriccions de la covid. L'alcalde, Marc Castells,...
Compartir