La web de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt rep el Segell Infoparticipa
L

26 de maig de 2020

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt ha aconseguit el reconeixement del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el segell Infoparticipa 2019 que premia la qualitat en transparència. Amb aquest, ja suma quatre guardons. És el quart any consecutiu que la web del municipi torradà assoleix aquest guardó però enguany i amb motiu de la situació excepcional provocada per la Covid-19, l’acte presencial de lliurament de premis s’ha hagut d’ajornar i caldrà esperar per anar a recollir el premi.

Dels 33 municipis de l’Anoia, l’Ajuntament de La Torre de Claramunt obté la millor puntuació, un 81,25%, i és el quart any consecutiu que el municipi torradà aconsegueix la millor puntuació de la comarca. Dels 947 municipis de Catalunya, els resultats indiquen que només 180 ajuntaments (19%) aproven i d’aquests 113 opten al Segell Infoparticipa.

L’Alcalde de la Torre, Jaume Riba, i el regidor de Transparència, Andreu Siñol, valoren molt positivament el reconeixement, “sobretot perquè som un municipi petit i cada any l’avaluació es fa més exigent pel que fa a la qualitat de la informació publicada. Això ens dóna una gran satisfacció i ens encoratja a seguir amb aquesta línia de treball”.
El segell Infoparticipa, que arriba enguany a la seva setena edició, reconeix les bones pràctiques que es posen de manifest a les pàgines webs de les administracions públiques i es basa en els resultats d’avaluar els webs amb indicadors fixats a partir de la Llei de Transparència.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?