Un article de
Veuanoia

La VI edició del concurs de contes de l’Espai Jove d’Òdena ja té guanyadors
L

2 de juny de 2020

Per sisena vegada, l’Espai Jove d’Òdena, en el marc de la festivitat de Sant Jordi, va convocar el concurs de contes. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint va proposar com a eix central de les creacions literàries, temàtiques relacionades amb les paraules coronavirus, Covid-19, bacteris, virus, pandèmia, confinament, medi ambient o guerres del segle XXI.

El jurat format Fina Tomàs Tort, Pere Regordosa Busquets, Empar Fernández Cortes i Montse Planell Oller, tots ells vinculats de forma amateur o professionalment al món de la literatura, van valorar molt positivament la qualitat de les obres presentades.

Els participants competien en diferents categories dividides per edats. Així, el primer i segon treball classificat en la primera categoria de 8 a 11 anys són: La vacuna-Horse i La Casa dels mil contes-2009 que s’enduran 50 euros i 20 euros. La categoria de 12 a 15 va quedar deserta.

En la categoria de 16 a 18 anys els guanyadors són: Aerofobia-Areusa Rojas i El trèvol de quatre fulles vermell i el cavaller Sid-Kandeh. Els autors d’aquests contes rebran 80 euros pel guanyador i 50 euros pel finalista.

I els premiats en la categoria de 19 a 30 anys són pels autors de: A 10.000 leguas-Janus i No estamos solos-El chico de la ventana, que també guanyen 80 euros i 50 euros respectivament.

L’Ajuntament, i en especial el departament de Joventut, agraeixen la participació i animen als joves a continuar explorant la creativitat per mitjà de l’escriptura. Demà dimecres es farà l’entrega dels premis als guanyadors, seguint les mesures de seguretat i higiene corresponents.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta