20.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

La Veu de l’Anoia, premi Premsa Comarcal a la Millor Portada i Millor Digital i reconeguda pels seus 40 anys de trajectòria

La Veu de l’Anoia ha estat premiada per l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal amb el Premi al Millor Digital i Premi a la Millor Portada. A més dels dos guardons, La Veu ha rebut un reconeixement per la seva trajectòria durant aquests 40 anys. Han recollit els premis Pia Prat Jorba, directora de la publicació i Francina Boncompte, directora comercial.

La portada premiada és un disseny de l’artista Ana Yael que La Veu de l’Anoia va publicar el passat 2 de setembre de 2022 amb motiu del seu 40 aniversari en una edició especial amb més de 80 pàgines.

Pel que fa al Premi al Millor Digital, veuanoia.cat destaca per ser un dels mitjans més actualitzats i tenir un creixement exponencial dels seus perfils digitals i en xarxes socials durant l’últim any.

Els premis han estat entregats durant la 15a Convenció i 41a Assemblea Ordinària de l’ACPC a El Sant Cugat Hotel de Sant Cugat del Vallès.

La jornada ha començat amb l’Assemblea Ordinària, que enguany ha celebrat les eleccions a la junta de govern de l’entitat. A continuació s’ha celebrat la 15a Convenció amb la ponència de la periodista Mònica Terribas “Informar la proximitat, el repte en temps d’immediatesa”; i la de l’exdirector executiu del Grup Segre Joan Cal, “La premsa local, una crisi positiva”.

La jornada ha finalitzat amb un dinar de cloenda i el lliurament dels guardons de la 12a edició dels Premis Premsa Comarcal a Millor Portada i Millor Digital, i els de la 2a edició dels Premis a la Millor Fotografia Periodística.

La jornada ha estat organitzada per l’ACPC i Televisió de Sant Cugat; ha comptat amb el patrocini d’AVP; amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de la Presidència de la Generalitat; i col·labora el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

L’Hospital de dia Sant Jordi rep la visita de la biòloga del Col·lectiu Eixarcol·lant, Jana Peters

Aquest mes de maig, l’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada ha rebut la visita de la Jana Peters, biòloga i responsable de dinamització i...

Últimes notícies