“La vaca que riu”, una proposta sobre la violència institucional a l’Estat espanyol, de divendres a diumenge a l’Aurora

41

Aquest cap de setmana arriba al Teatre de l’Aurora una proposta del País Valencià. La Cia. Patrícia Pardo portarà a Igualada La vaca que riu, un impactant espectacle que, combinant humor, circ i grans dosis de realitat, revela la vigent tortura institucional a l’Estat espanyol.
Nacions Unides defineix la tortura com qualsevol acte en el qual un funcionari públic infligeix intencionadament a una persona dolors, físics o psíquics, per tal d’obtenir una informació, castigar-la, intimidar-la o coaccionar-la.

La creativitat, la delicadesa, la cura. El poder, la impunitat, la tortura. A través del teatre i del circ, La vaca que riu s’endinsa en la capacitat torturadora de l’ésser humà, concentrada i potenciada en posicions de poder o de control, alhora que la contraposa a la capacitat de cura; capacitat destructiva front capacitat creativa. La directora i dramaturga Patrícia Pardo crea un nou espectacle on contraposa l’humor del teatre i el circ amb plantofades de realitat, situant a l’espectador davant d’un mirall.

Horari i venda d’entrades
Les representacions de La vaca que riu, tindran lloc divendres 1 i dissabte 2 de novembre a les 21 h i diumenge 3 de novembre a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals), es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.