La Unió d’Establiments de Montbui (UEM) lamenta que FirAnoia coincideixi amb la Fira de la Multicultura
L

2 de maig de 2018

La Unió d’Establiments de Montbui (UEM) lamenta en un comunicat que no s’hagi tingut en compte que el mateix cap de setmana de la Fira de la Multicultura i el Comerç de Montbui se celebri FirAnoia a Igualada.

Des de la UEM expliquen que la Fira de la Multicultura s’ha fet sempre, des del 1996, el primer diumenge de maig i que es tracta de la fira més consolidada i amb més ressò que celebra el municipi. A més, posen en valor l’esforç que té: “muntar una fira d’aquestes característiques, porta temps, diners, esforços i sobretot il·lusions, i fa més de 20 anys que lluitem perquè tingui un forat dins del calendari de la gent del poble i la comarca en general”.

Afegeixen que fins i tot “l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui seguint la proposta de la UEM, ha canviat el calendari dels dies festius d’obertura comercial per afegir-hi el primer diumenge de maig, amb la intenció d’oferir una oferta comercial encara més gran juntament amb la Fira del Comerç de Montbui, que se celebra al Boulevard tot el dissabte i el diumenge al matí”.

En aquest sentit, la UEM manifesten que “som una entitat petita, però amb un gran capital humà que s’implica i col·labora amb les accions pròpies del municipi, però creu fermament en la necessitat de mirar més enllà del propi terme municipal; avui en dia ja no hi ha fronteres pel petit comerç, el món digital i globalitzat fa que haguem de pensar d’una altra manera i és necessari crear sinèrgies i nodrir-nos els uns dels altres per apropar-nos al públic en general”.

“Cal reflexionar sobre quin tipus de comerç volem a la comarca, si no treballem junts i ens coordinem mai aconseguirem convertir-nos, cadascú dins de les seves possibilitats, en un comerç de referència. Són moltes les persones anònimes, les que lluiten perquè les activitats que es realitzen a cada municipi tinguin la màxima difusió i notorietat en el nostre entorn, cal tenir-nos presents uns als altres i així poder fer arribar les nostres propostes a tothom”.

Justament a Montbui aquest any també es recupera la desfilada, que tindrà lloc el divendres al vespre al Mont Àgora, on més de 20 establiments, la majoria socis de la UEM, exposaran els seus serveis i productes en una desfilada atípica i desenfadada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta