La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada reparteix els seus reconeixements de 2018

111

Al voltant de 90 persones es van reunir al sopar que ha organitzat La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada el passat dissabte dia 1 a Sesoliveres. El sopar va ser una gran festa del comerç i va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, la regidora de Comerç, Patrícia Illa, així com altres representants del món polític igualadí.

La presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià, va fer un petit discurs d’introducció agraint l’assistència a tothom i valorant que entre tots es pot lluitar per fer avançar i construir el futur del comerç igualadí, de proximitat i de qualitat que no pot oblidar-se de les noves tecnologies per afrontar els nous reptes que ofereix el futur.

Durant el sopar també es va fer entrega de premis a quatre comerços que han destacat en aquest any. La Xarcuteria Ibañez es va emportar el premi a l’establiment que ha incorporat millor les noves tecnologies en el seu dia a dia. El premi a l’establiment que ofereix una millor experiència al seu consumidor off-line va ser per A Grams. El reconeixement al comerç més actius a les xarxes socials amb contingut de qualitat i originalitat es va atorgar a Pallarés Factory. El premi a l’establiment més participatiu en les accions de dinamització que es fan a Igualada va ser per Servisimó. Finalment, es va fer reconeixement a un dels comerços històrics de la ciutat, la Perfumeria Cal Gaspar, que va tancar les seves portes després de més de 150 anys donant servei.