La UEA espera respostes per a donar solucions als polígons fora del confinament

421

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, ha explicat a La Veu de l’Anoia que la situació que viu la Conca d’Òdena “tindrà conseqüències importants a nivell econòmic. Ens trobem sobretot amb empreses que es troben fora de l’àrea confinada que el 90% dels treballadors viuen a dins. Això significa que s’han vist obligades a tancar, o a treballar per sota dels mínims”, referint-se, sobretot, al polígon Plans d’Arau de la Pobla de Claramunt.

Per a Domènech “no em consta que hi hagi personal de dins de la zona de confinament que vagi a treballar a aquest polígon, ans al contrari, no poden. Potser hi ha algú que se salta la llei de manera completament incongruent i irresponsable, però no és el cas de la immensa majoria”.

La UEA ha demanat que el perímetre de Plans d’Arau -i altres zones industrials- quedessin dins de la zona de confinament. “És a dir, que es pogués anar a treballar però sense afectar cap domicili particular, i en alguns casos és perfectament possible, però malgrat demanar-ho no hem obtingut resposta”.