La Tuga Trail Castellolí se suspèn però manté les accions solidàries

7 de juliol de 2020

A causa del recent confinament de la comarca del Segrià i en solidaritat amb les terres de Lleida, d’on provenien alguns dels corredors que havien de participar a la prova, l’organització de la Tuga Trail Solidària que s’havia de celebrar aquest dissabte dia 11 a Castellolí ha decidit finalment suspendre la cursa, que seguia un recorregut de 10 km, ja fos corrent o caminant. Els membres de l’organització han prioritzat la seguretat dels participants i han volgut ser prudents davant l’evolució de la pandèmia.

Tot i així, es mantenen les accions solidàries de l’edició de la Tuga d’enguany: el recapte d’aliments per a totes aquelles persones de la Conca d’Òdena que viuen situacions de risc social –es farà entrega dels aliments a Creu Roja Anoia-, i la captació de diners que aniran destinats en la seva totalitat a la Fundació La Marató de TV3, que aquest any també estarà dedicada al Covid-19. De moment l’organització ja ha aconseguit recaptar la quantitat de 1.700€. Els aliments es recullen a l’Ajuntament de Castellolí (de dilluns a divendres entre les 8h i les 14h) i a la piscina municipal de Castellolí (de dilluns a diumenge de les 16h a les 20h) entre el 13 i el 26 de juliol.

La Tuga Trail l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Castellolí, la marca de roba esportiva Tuga ACtive Wear, i el Club Excursionista UEC Anoia.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta