La Tuga Solidària de Castellolí recapta 260 kg d’aliments per Creu Roja Anoia

0
565

Castellolí ha organitzat, aquest mes de juliol, una recollida d’aliments a través de la Tuga Solidària, que ha aconseguit recaptar 260 kg de queviures. Aquest dilluns, Joan Serra, alcalde de Castellolí, Illan Botines, gerent de Tuga Active Wear, i David Gubern, president del Club Excursionista UECANOIA, han realitzat la donació dels aliments a Creu Roja Anoia, que els distribuirà a les famílies que més ho necessiten.

Illan Botines i David Gubern s’han reafirmat en la decisió de suspendre la cursa, ja que “l’important ara és mirar pel bé de la gent i evitar qualsevol risc de rebrot”. Han agraït també la col·laboració de tothom que ha fet possible aquesta Tuga Solidària i que ha permès aportar un granet de sorra per ajudar als col·lectius que més ho necessiten.

Per la seva banda, Enric Morist, coordinador general de Creu Roja Catalunya, ha agraït “enormement” l’aportació dels aliments, més necessaris que mai davant la situació actual derivada de la pandèmia, i també tota la resta d’accions solidàries que Castellolí realitza al llarg de l’any. Morist ha remarcat “la importància de la solidaritat ja que granet a granet l’ajuda acaba sent molt gran”.

Finalment, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra ha destacat que des de l’inici de la legislatura van voler apostar per la solidaritat i que “el poble ha respost molt bé a totes les iniciatives”, des d’aquesta recaptació d’aliments, fins a les donacions de sang o el “Mulla’t”, una altra iniciativa celebrada recentment, que va recaptar prop de 200€ en venda de marxandatge i apotacions econòmiques que es destinaran a la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Els organitzadors de la cursa, l’Ajuntament de Castellolí, Tuga Active Wear i el Club Excursionista UECANOIA, esperen que l’any vinent la Tuga Trail de Castellolí es pugui celebrar amb normalitat el dia 1 de maig.

Compartir