9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La trista història del gos de la “farinera” del Pla de la Massa
L

Publicitat

Algú sense sentiments va deixar-lo abandonat la darrera setmana de juny, prop de l’antiga “farinera” que hi ha a la carretera de Tous, al Pla de la Massa. Ningú no sap com es diu, però està encara allà, cada dia, tres mesos després. S’asseu, esperant, pacientment, al seu amo… Els veïns de la zona estan desesperats. Un d’ells explica a Facebook que va veure com literalment abandonaven al gos.

“En un primer moment vaig pensar que allò que jo em pensava, no podia ser veritat, i que aquella “persona” simplement baixava al gos del cotxe perquè fes pipí… però tot plegat era molt estrany i quan vaig voler donar la volta ja no vaig ni poder agafar la matrícula”.

El veí afegeix que “som molts els veïns de la zona que hem trucat a la policia vàries vegades i que hem intentat agafar al pobre gosset… però no es deixa… volta per la zona però sempre va a parar al mateix lloc, al lloc on el seu amo el va deixar, segurament pensant el vindran a buscar…”. La protectora d’animals també ha intentat, en va, emportar-se el gos. “L’anem alimentant entre alguns veïns, però ara ja arriba el fred…”, diu el veí. Un d’ells va trucar a La Veu per denunciar la situació i esperant que “algú se’n faci càrrec, si no, es morirà de fred”.

Certament, una història trista, que desvetlla la crueltat d’algunes persones que no tenen escrúpols a l’hora de desfer-se dels seus animals. Qui és aquí l’animal i qui és la persona?

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies