La transmissió de la Traviata omple l’auditori d’Hostalets

480

La Traviata hostalets - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va oferir Dijous passat al vespre una nova transmissió d’òpera en directe a l’auditori de Cal Figueres. En aquest cas va ser La Traviata, que s’interpretava a la Royal Opera House de Londres, i la van seguir un centenar d’espectadors locals, però també d’altres poblacions com Martorell, Piera o Sant Sadurní, que van omplir pràcticament la sala.

la traviata - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catLes sessions són ara de pagament i més de 30 abonats ja han accedit a l’oferta de temporada. Els assistents destaquen la qualitat d’imatge i so que els dóna aquesta experiència, cosa que fa que la vulguin repetir. L’auditori va disposar d’un servei de bar que va funcionar als dos entreactes de l’òpera.

La pròxima sessió està prevista per al 4 de març a les 20.15 h i serà la projecció del Llac dels Cignes de Txaikovski. Més informació sobre el programa i l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola a Apchostalets.cat.