14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La Torre de Claramunt estrena el Parc del Mil·lenni i la digitalització de l’escola
L

Publicitat

Aquests dies La Torre de Claramunt està d’estrena i és que els torredans i torredanes han començat a poder gaudir dels dos projectes que van guanyar en el procés participatiu de pressupostos. Per una banda, es tracta d’un parc lúdic-educatiu al Parc del Mil·lenni i per altra banda, dels aparells electrònics per a la digitalització de l’escola.

El parc lúdic-educatiu, va ser un projecte presentat pels alumnes de l’escola La Torre per poder gaudir d’uns elements diferents, de grans dimensions, realitzats amb un fusta molt resistent a la climatologia, per bé que poguessin gaudir-ne els mateixos alumnes a l’hora del pati, i a la vegada tots els nens i nens del poble, ja que fora de l’horari escolar el parc es converteix en parc públic per a tot el poble.

D’altra banda, la digitalització de l’Escola Torrescasana, va ser un projecte presentat per alumnes de l’escola Torrescasana a Vilanova d’Espoia, i consistia en la compra d’ unes tabletes electròniques, i en la instal·lació de pantalles i pissarres digitals a diferents aules de l’escola perquè tots els alumnes de l’escola poguessin aprofitar-se de les noves tecnologies.

Els dos projectes ja són una realitat i els nens i nenes de La Torre de Claramunt ja han començat a gaudir-ne.

Per segona vegada, l’Ajuntament va organitzar uns pressupostos participatius convidant als torredans i torredanes a participar i proposar projectes amb un pressupost de 30.000 euros per repartir entre les dues propostes escollides pel mateix poble.

L’alcalde del municipi, Jaume Riba, mostrava la seva satisfacció en veure fet realitat aquests dos projectes que “són fruit del desig real dels torredans i torredanes” i aprofitava per fer una crida al civisme i demanava fer bon ús dels nous equipaments, tant del parc com del material digital per a l’escola.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies