La sort, un espectacle sobre l’adopció homoparental, aquest cap de setmana a l’Aurora
L

25 de març de 2022

Aquest cap de setmana torna a visitar el Teatre de l’Aurora la coneguda companyia Pérez&Disla amb La sort, un espectacle sincer, humà i emotiu, narrat en primera persona, d’una adopció homoparental.

Explicada des de la pròpia experiència com a família homoparental i interracial, La sort narra un procés d’adopció. Una peripècia emocional i vital, no ja per a una parella homosexual, que també, sinó per a totes les persones que decideixen iniciar i viure aquest procés. Un relat del llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat formar una família.

A través d’aquesta vivència íntima, l’espectacle parla de la diversitat, de quins són els models de famílies, de com es viu la qüestió racial, de quins són els referents, de l’entorn on es desenvolupen els menors i de com influeix la política en tot això.

“La sort també és un homenatge al nostre fill”, expliquen els creadors, “que li pugui servir com a llibre de vida en un futur. Amb respecte, honestedat i emoció volem dedicar-li aquest projecte”.

Horari i venda d’entrades

Les representacions de La sort tindran lloc el divendres 24 i el dissabte 25 de març a les 20 h. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta