La S.E Ateneu – Penya Blaugrana comença a celebrar el seu centenari

71

El passat diumenge 10 de Novembre el Club de Futbol S.E. Ateneu -Penya Blaugrana d’Igualada va gaudir del primer acte de difusió dels 100 anys d’història com a Club amb la presentació de tots els equips federats dels quals disposa per aquesta temporada 2019-2020.

En la història del club hi ha hagut èpoques passades on es va iniciar el futbol base, però no ha estat un projecte en ferm fins a la temporada 2016-2017 que, la Junta Directiva del Club aposta per fer efectiva aquesta proposta esportiva, posant èmfasi en els Valors Educatius a través de l’esport, en aquest cas el futbol. Actualment ha crescut favorablement amb 9 equips (2 benjamins, 3 alevins, 2 infantils, 1 cadet i 1 juvenil) més el 1r Equip que enguany ha pujat de categoria a Tercera Regional.

Es va aprofitar la presentació dels equips per remarcar els 100 anys d’història del Club amb la presència de la Regidora d’esports, Patricia Illa.

Des del club volen felicitar a “tots aquells jugadors que al llarg del temps ho han fet possible, a tots aquells membres que de forma incondicional han treballat per fer front a les adversitats del Club; a tots els professionals que esteu entrenant als joves futbolistes i a totes les famílies que heu apostat per aquest projecte educatiu de caràcter esportiu, engrescador i enriquidor a l’hora”.