14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La rotonda del Pla de la Masia restarà tallada dissabte 11 de desembre
L

Publicitat

Les obres d’adequació de la rotonda del Pla de la Masia i del carrer de Cal Riba que ha encarregat l’Ajuntament d’Òdena s’executaran dissabte 11 i diumenge 12 de desembre. Les principals afectacions al trànsit seran dissabte 11, jornada en què la rotonda del Pla de la Masia restarà totalment tallada. Les obres de reasfaltat del carrer de Cal Riba es farà l’endemà diumenge dia 12. El pressupost d’execució dels treballs serà de 43.425 euros, IVA no inclòs.

Les vies alternatives pels cotxes seran els carrers Oxigen i Unió, i els vehicles pesants hauran d’accedir a Igualada per la sortida 556. Des de l’antiga N2 s’enviaran a l’autovia per la BV1106.

Les obres a la rotonda del Pla de la Masia, que afectaran 2.266,30 m2, constaran de la demolició de la vorada remuntable i col·locació de les noves peces de vorada, es farà el fresat de 5 centímetres de gruix a les trobades dels paviments actuals, fresat i reposició de 10 centímetres als sanejaments puntuals, s’ampliarà el reg d’adherència i se subministrarà mescla bituminosa en capa de 5 centímetres. També es col·locarà una tapa a la cota definitiva. Després es repintaran les illetes, la senyalització i les línies a tota la zona d’actuació. Pintar dos passos de vianants.

Pel que fa al carrer de Cal Riba, amb uns superfície d’actuació de 855,78 m2, es farà el fresat de 5 centímetres de gruix a les trobades dels paviments actuals, el fresat i reposició de 10 centímetres en sanejaments puntuals en 150 m2, l’aplicació de reg d’adherència, subministrament de mescla bituminosa, estesa i compactació en capa de 5 centímetres i col·locació de dues tapes a la cota definitiva. L’actuació inclou també el pintat del carrer.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies