La residència de Vilanova ja acumula 31 persones mortes des del 16 de març

1096

La situació a la residència Amavir de Vilanova del Camí es complica i ja són 31 les víctimes que acumula el centre des del passat 16 de març. Dissabte es van començar a fer els tests ràpids tant als residents com a la plantilla de treballadores amb la voluntat de saber amb exactitud el nombre de positius i poder frenar el contagi dins el centre gerontològic

L’alcaldessa de Vilanova, Noemí Trucharte, va coordinat una reunió ahir dilluns a la tarda amb la directora del centre i la Dra. Garriga, per fer balanç de la situació actual de la residència i prendre les mesures necessàries per aturar els contagis entre els residents sans.

Un altre dels temes que es va plantejar a la reunió és el trasllat dels residents sans amb les seves famílies, seguint les mesures que s’han pres en altres residències catalanes. Trucharte demanarà a la direcció del centre que comuniqui aquesta opció a les famílies perquè s’hi puguin acollir. “És una mesura que també pot contribuir a rebaixar la pressió assistencial al centre”, explica l’alcaldessa en una entrevista a Ràdio Nova.