10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La productora Boxcom, responsable del programa de TV3 “Globus Sonda”
L

Publicitat

La productora i agència de comunicació global igualadina Boxcom s’estrena aquesta temporada d’estiu a TV3, amb un programa pensat, creat i produït a Igualada: Globus Sonda. Aquesta setmana s’ha presentat la programació estival de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Globus Sonda és un programa que gira al voltant d’entrevistes personals a personatges de rellevància mediàtica, esportiva i social tals com Joan Maria Pou, Enric Masip o Aina Clotet… conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a copresentadora del format.

Un programa fet des de l’aire
El plató de cada programa es ben especial, el cel. Es tracta d’un viatge en globus aerostàtic per diferents punts d’interès de la geografia catalana, on es realitzaran entrevistes peculiars i des del qual es mostraran paisatges des de l’aire poques vegades vistos, gastronomia i costums.

Es volarà per sobre els núvols, descobriran curiositats dels personatges convidats i veuran zones concretes del país des d’un punt de vista privilegiat, diferent i únic.
Durant vuit episodis, escenaris com l’Empordà, Delta de l’Ebre, el Bages, Vic o Esterri d’Àneu… seran algunes de les zones protagonistes per les quals sobrevolarà Francesc Mauri i el personatge convidat, juntament amb els pilots, Àngel Aguirre i Miquel Massagué de l’empresa, també igualadina, Globus Kon-Tiki.

Producció amb base igualadina
Pel gerent d’Agència Boxcom, Joan Domènech, “aquest projecte és especial en molt sentits. Per realitzar un producte de qualitat per a la televisió catalana, però també pel fet de ser produït en la seva major part a Igualada: pre-producció, part de l’equip tècnic, guió, direcció, disseny, grafisme, comunicació online…. Molts són els aspectes que s’han treballat i es treballen des de Boxcom. A més, partim d’una idea original pròpia de Boxcom, que vincula el gènere televisiu de l’entrevista amb les imatges més espectaculars del nostre territori”.

Domènech apunta que “afegim també al format entrevista la presencia d’un personatge, amic íntim del protagonista, que ens aproparà a les anècdotes més intimes i curoses dels nostres convidats. Una barreja que creiem, fa que el programa sigui interessant i visualment molt atractiu.”

Entrevistes d’alçada
En cada capítol ens trobarem amb dos convidats: el protagonista del programa, que farà el vol en globus amb Francesc Mauri, conduït pels pilots de Globus Kon-Tiki, Àngel Aguirre i Miquel Massagué. I el convidat sorpresa que, amb la Candela Figueras estarà al cotxe de rescat acompanyant des de terra el trajecte que es realitza per l’aire.
Des del cotxe aquest personatge sorpresa farà preguntes, sempre curioses, i parlarà del convidat principal que desconeixerà qui és fins al final del programa. La identitat del personatge sorpresa es desvetllarà en finalitzar l’aterratge, on els dos protagonistes es retrobaran i gaudiran d’un àpat amb els productes típics de cada territori que hauran sobrevolat.

Algunes vegades el protagonista encertarà qui és el personatge del cotxe, però la majoria… la sorpresa està assegurada. Parlem doncs, d’un programa d’entrevistes, en un entorn únic i amb un factor sorpresa final.

El format del programa permetrà conèixer el personatge convidat, el territori des de l’aire, la gastronomia de la zona i la peculiaritat del món dels globus aerostàtics.
Tot i que al llarg dels programes s’aniran coneixent diferents paisatges del país, l’Agència Boxcom i TV3 reserven un programa ben especial per els igualadins i veïns de l’Anoia, estigueu atents!

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies