La primera edició de la fira tèxtil BSTIM ha tingut 1270 visitants

79

BSTIM_26febrer_1.jpg

Un cop tancades les portes, els 60 expositors que han tingut estand durant aquests dos dies -25 i 26 de febrer- a l’Escorxador d’Igualada s’han mostrat molt satisfets dels contactes realitzats durant la fira, i han destacat no només la quantitat de professionals amb qui han contactat sinó també que fossin representants de marques i empreses tan importants com El Corte Inglés, Grup Inditex, Desigual, Cortefiel, Nice Things o Mango, entre d’altres.

Des de l’organització de la fira també s’han mostrat molt contents de com ha anat aquesta primera edició, que ha tingut una acollida immillorable al sector tèxtil. Pel President de Fira d’Igualada Joan Domènech “BSTIM ha demostrat que encara hi ha necessitats per cobrir al sector tèxtil, i que les empreses responen quan es planteja una iniciativa diferenciadora i de qualitat”. També ha afegit que “Igualada ha estat durant dos dies el centre del tèxtil a tot l’Estat”. Antonio Egea, president de l’agrupació tèxtil FAGEPI, assegura que “les petites empreses han fet molt contactes comercials que en els propers dies o setmanes es poden convertir en comandes”.

L’organització vol esperar a saber com es desenvolupa aquesta relació comercial abans de fer pública la valoració econòmica i el balanç definitiu de la Fira, però d’entrada no descarten celebrar una segona edició, ja que així els ho han demanat nombrosos participants.