La poca eficàcia a les dues àrees condemna al CF Igualada masculí

11 de gener de 2021

CF IGUALADA 0
CF POBLA DE MAFUMET 3

S’obria el 2021 amb l’últim partit de la primera volta enfront un rival jove amb molta qualitat i dinamisme que feia preveure un partit vibrant i intens. Els blaus volien pretenien aconseguir els tres punts, després d’un final d’any amb millors sensacions que resultats. El conjunt de Cabestany tenia la mentalitat necessària per demostrar la seva vàlua.

El fred i l’aigua serien els grans condicionants del duel, que incomodava a tots els jugadors que es trobaven sobre del terreny de joc. Una gespa molt ràpida, que obligava als dos equips ser molt precisos. L’inici de l’enfrontament va ser molt dinàmic i positiu, amb una gran jugada de Huertas, que va malbaratar el porter visitant. El partit era molt intens, però s’havien d’aprofitar les ocasions.

L’equip tarragoní buscava les errades defensives blaves i les segones jugades. Així va ser com, en una mala cessió de la defensa local, els visitants es van avançar. Es posava molt complicat tot. Els anoiencs van seguir lluitant, però quan s’estava a punt d’arriba al descans, en una jugada ben trenada dels grana, van marcar el segon gol. Semblava increïble, que amb dos xuts a porteria dels visitants, es marxés a la mitja part amb el 0-2.

A la represa, els igualadins van sortir forts i van estar a punt d’escurçar distàncies, però passaven els minuts i els visitants estaven ben posats defensivament. Les oportunitats blaves anaven caient, però la falta de contundència deixava intacte el marcador. Amb aquesta dinàmica, la Pobla Mafumet va aprofitar un contracop per fer el tercer gol.

Diumenge vinent, els blaus reben al CF Montañesa en el primer partit de la segona volta. Un rival directe en la lluita per la salvació.