11.5 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

La piscina de Vilanova tanca l’estiu amb rècord d’usuaris

En els prop de 36 anys d’història de la piscina municipal de Can Titó, aquest ha estat l’estiu amb més concurrència i usos de l’equipament. La xifra de carnets ha tornat a batre un rècord i ha estat de 2.800, i s’han superat els 50.000 usos del servei -quan l’any passat van ser 48.000. La renovació de les instal·lacions ha suposat una oferta més moderna i funcional, tot i que des d’Esports, el regidor Camilo Grados, reconeix les incidències i incomoditats que també s’han patit.

En part, explica Camilo Grados, “les incidències han vingut donades com a conseqüència lògica de l’adaptació per l’estrena i que alguns no es podien resoldre de manera immediata, com el fet que una part de la gespa estigués acotada -perquè no ha crescut- i això impliqués una reducció de l’espai”.

Pel què fa a l’aforament, la menor disponibilitat de m2 de gespa ha coincidit, tal com afirma Grados, amb “les moltes ganes del públic d’estrenar la nova piscina”. Per aquest motiu algunes tardes de més calor (10 en concret, segons els registres de la instal·lació) en hora punta s’ha arribat al màxim d’aforament, i ha calgut deixar al públic en espera entre 10 i 25 minuts.

Durant el període d’adquisició de carnets es va haver de suspendre temporalment el lliurament, perquè s’havia assolit una xifra molt elevada i calia veure si es podrien assumir els usos. Després d’estudiar-ho es va decidir reobrir amb la llista d’espera. El regidor ha volgut destacar “la paciència i el bon fer dels treballadors de l’Àrea d’Esports, que han hagut d’atendre llargues cues d’usuaris i han hagut de gestionar les incidències”.

En conjunt, des d’Esports, Grados fa una valoració positiva de la temporada i es mostra satisfet d’haver ofert a la població una piscina tant llargament reivindicada. El regidor d’Esports assenyala que ja estan treballant, perquè tot el que està dins la garantia de l’obra es pugui arreglar.

Pel que fa a la segona fase de l’obra, que contempla la construcció del bar restaurant i la urbanització dels accessos, Camilo Grados, afirma que s’haurà de contemplar als pressupostos del 2019.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...

El Consell Comarcal i l’Observatori Pujalt renoven l’aliança

El Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Pujalt, la Fundació Ernest Guillé i Moliné i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han...
Compartir