19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

La Piscina Blava de Capellades s’omple en la darrere edició de la Piscina Nocturna

Un article de

La Piscina Blava de Capellades s’omple en la darrere edició de la Piscina Nocturna
L

La Piscina Blava de Capellades és un dels centres de la vila en aquestes dates de calor. Prova d’això va ser la darrera edició de la Piscina Nocturna, aquest passat dissabte, que va fer ple d’usuaris tant amb banyistes com amb persones que volien sopar o prendre alguna cosa.

Uns dies abans, el 26 de juliol, es va fer l’entrega de diplomes per part de la regidora d’Esports, Anna Xaus, als nens i nens que han participat als cursets de natació d’aquest estiu.

Una altra novetat d’aquesta darrera setmana ha estat la instal·lació d’una pèrgola i d’un espai de gespa artificial, per ampliar tant les zones de gespa com les d’ombra. La proposta s’ha fet a instància d’un grup d’usuaris que l’han sol·licitat a l’Ajuntament de Capellades.

A més, ja s’ha obert el període per sol·licitar una caseta. La novetat més destacada d’aquesta convocatòria és que ara el sorteig de les casetes es farà per als propers tres anys. La instància, que es pot recollir a la recepció de la Piscina Blava o de l’Ajuntament es pot presentar fins al 27 de setembre. Com és habitual hi pot participar només una única persona major d’edat per família.

El ple de l’Ajuntament de Capellades també ha aprovat una modificació del reglament. Entre d’altres qüestions es va aprovar que no es pot fumar en tot el recinte de la piscina, que cal fer recollida selectiva dels residus i sobre les casetes que se sortegen per 3 anys i que per gaudir-la cal tenir l’abonament de temporada sencera.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030