La persistència de l’Igualada els dona un empat en la primera jornada de lliga

2 de setembre de 2018

El CF Igualada va aconseguir ahir dissabte un molt bon punt a Les Comes, contra el Manresa (3-3) en l’estrena de la Primera Catalana.

Un punt de mèrit, primer per a l’entitat del rival i després perquè abans de la mitja hora el conjunt blau ja perdia 0 a 2. De fet, les coses es van torçar ben aviat ja que al primer minut i en còrner, Mario va fer el 0 a 1. A més, Alejandro Delgado va rebre un fort cop de colze al cap i va haver de ser substituït abans de l’equador de la primera part. Just després, Manel Sala aprofitava una bona jugada col·lectiva dels visitants per fer el 0 a 2.

Tot i aquestes circumstàncies adverses, l’Igualada ja havia fet mèrits més que suficient per tenir premi abans del 0 a 2. Però els de Moha van seguir buscant el gol que els fiqués al partit i aquest va arribar al minut 44 quan Martí Just, continuava el seu idili amb el gol per posar emoció a la segona part.

Els segons 45 minuts van ser de clar color blau. Martí Just va tingur l’empat i Omar ho va provar amb un fort xut que va treure porter Pol Busquets a còrner. Iñaki, a la sortida d’un córner, i amb un potent xut va posar el 2-2 al marcador. Quedaven 25 minuts i el partit tornava a començar. El Manresa però, va tornar a colpejar i va tirar d’efectivitat per avançar-se a la sortida d’una falta rematada al primer pal per Solernou. Poc després, Omar, que ja ho havia provat anteriorment, va marcar un golàs per l’escaire que situava el 3 a 3 final.

Abans del final del partit, Carlos Simón i Martí Just van tenir el 4 a 3 pels locals però malauradament la pilota va trobar, en les dues ocasions, la figura de Pol Busquets. Així doncs, el derbi entre Igualada i Manresa acabava amb un 3 a 3 que no deixava content a ningú però que va fer gaudir d’allò més a Les Comes.

La próxima cita pel CF Igualada serà el proper diumenge (19 h) al camp de la Verneda i contra el Júpiter.

Pots consultar els resultats i classificacions de tots els equips de la comarca en aquest enllaç