6.4 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

La Penya Blaugrana d’Igualada celebra els seus 60 anys amb un sopar
L

Publicitat

Vora dues centes persones van tancar aquest cap de setmana la celebració dels 60 anys de la Penya Blaugrana d’Igualada. Divendres ho van fer amb la inauguració d’una exposició al vestíbul de l’Ateneu Igualadí “60 anys d’imatges en blaugrana a Igualada” -que romandrà oberta fins el proper diumenge 7 de juliol- i dissabte amb un sopar.

El sopar va servir també per tancar la temporada esportiva dels equips de futbol de la S. E. Ateneu – Penya Blaugrana d’Igualada, dues entitats vinculades molt estretament des de fa uns anys. Al sopar hi van assistir el Vicepresident primer del FCBarcelona, Jordi Cardoner, i l’exjugador del FCBarcelona Ramon Maria Calderé en representació de l’Agrupació Barça Jugadors.

Toni Claramunt, president de la Penya Blaugrana, va posar de relleu la importància d’aquests 60 anys de barcelonisme en clau igualadina, i va manifestar la necessitat d’un relleu a la direcció de la Penya Blaugrana, per rellançar-la en els propers anys.
Toni Codina, SE Ateneu, va valorar l’expansió dels equips formatius de futbol de la S.E. Ateneu-Penya Blaugrana que en cinc anys ha passat d’un a cinc equips i que per la propera temporada augmentaran fins vuit. També va emfatitzar aquest relació fructífera entre ambdues entitats.

Per la seva banda, Ramon Maria Calderé va agrair el convit a Igualada tot encoratjant als joves jugadors a avançar en l’escola de vida que és el futbol. Finalment el vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, va fer una intervenció molt personal, amb records i vivències de al seva infància i joventut a Igualada, com a net que és de Nicolau Casaus. Després dels parlaments, es va fer la tradicional entrega de records entre les autoritats, i posterior audició dels himnes de la Penya Blaugrana i de la S.E. de l’Ateneu.

A l’hora de les postres es va tallar el pastís per part de les autoritats. I el sopar va finalitzar amb l’actuació del Mag Stigman que amb un espectacle molt amè va fer gaudir als presents d’una agradable vetllada.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies