La nova edició de la campanya ‘Figues i ous’ promou la salut sexual i afectiva

1 de desembre de 2020

Aquest dimarts, 1 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Sida, comença una nova edició de la campanya “Figues i Ous”, de promoció de la salut sexual i afectiva, impulsada des dels departament de Sanitat i Salut Pública i Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. És per això que aquest dia s’il·lumina la façana i es penja el llaç vermell al balcó de l’ajuntament.

A més, s’organitzen dues actuacions, que en aquesta ocasió van adreçades especialment al públic infantil i adolescent i a les seves famílies. La primera tindrà lloc el dimecres 16 de desembre, a les 7 de la tarda, i consistirà en una xerrada en línia a càrrec del psicòleg Dani Borrell, que parlarà sobre “Educació afectivo-sexual des de casa”. Cal fer inscripció prèvia a promociosalut@aj-igualada.net.

D’altra banda, els dies 22, 23 i 24 de desembre, en el marc de les activitats del programa Fes Nadal, es faran representacions de l’espectacle d’educació afectiva i sexual per a infants “Taulell de colors”, obertes només als participants al Casal de Nadal. Com cada any, la campanya també inclou la distribució de kits del plaer (preservatius i lubricant) a farmàcies i a La Kaserna.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta