10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La música en directe torna a Santa Coloma de Queralt amb el Micro Maig
L

Publicitat

No han estat mesos fàcils els que hem viscut darrerament, però un cop sembla que la crisi sanitària va a la baixa, és el moment de reactivar-ho tot per seguir gaudint de la vida.
Amb aquesta intenció fa néixer el Festival MAIG, que des de la seva primera edició l’any 2014 s’ha encarregat de fer gaudir a la gent programant propostes de qualitat a la Baixa Segarra. L’edició d’aquest any, que s’havia de celebrar aquest passat cap de setmana, s’ha posposat fins el 2, 3 i 4 d’octubre, però l’organització del festival ha estat treballant les darreres setmanes per tal d’oferir una petita versió d’aquest esdeveniment.

Així doncs, aquest proper dissabte, 6 de juny, a Santa Coloma de Queralt es celebrarà el Micro MAIG. Ara que el número de casos de coronavirus va a la baixa i es comencen a flexibilitzar les restriccions per celebrar actes, l’organització del MAIG no vol perdre l’oportunitat de reactivar l’activitat cultural de la Baixa Segarra.

El Micro MAIG s’iniciarà amb la música del cantautor empordanès Mazoni, que presentarà el seu últim disc «Desig imbècil». Mazoni va començar la seva carrera l’any 2004 i des de llavors ja ha tret una desena de discs i ha tocat en festivals com el Primavera Sound, el Mercat de Música Viva de Vic o el Festival de Cap Roig.

El segon concert agruparà per primera vegada a tres artistes colomins, formant una banda efímera, reunida expressament per l’ocasió, la Casio Efímer Band. Carla Sendra, Pol Pastor i el DJ Te Jodes y Bailas oferiran un espectacle que combinarà la veu de la Carla, el piano del Pol i la taula de mescles del Jordi.

Les entrades del Micro MAIG es poden aconseguir per un preu de 3 euros a www.festivalmaig.cat. L’esdeveniment començarà a 2/4 de 8 del vespre, tot i que a les 7 ja s’obrirà l’accés al públic.

L’associació Cultural Maig, responsable de l’esdeveniment (amb el recolzament de l’ajuntament), s’adhereix al protocol establert per aquest tipus d’actes per tal de garantir la màxima seguretat a tots els assistents.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies