La Mostra obre la venda d’entrades aquest dissabte
L

11 de març de 2022

Demà dissabte 12 de març a les 10 h del matí Mostra Igualada obrirà la venda d’entrades per als espectacles programats a la 33a edició. La venda serà en línia, a través de la pàgina web de la Fira: www.mostraigualada.cat.

Preus i descomptes
El preu de l’entrada general per als espectacles és de 8 euros, amb un preu reduït de 5 euros accedint a descomptes pels menors de 18 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades i famílies nombroses o monoparentals i socis del Carnet Jove.

Tots els espectacles de l’Ateneu (Pista), Museu de la Pell (Pati), Escola de Música, i l’espectacle Bulb & Me (Cotxeres dels Moixiganguers) tenen un preu únic de 2 euros.

Les instal·lacions Biblioteca de la Curiositat InfinitaSecretsEl passatge dels records i La Caixeta ofereixen diversos passis durant l’horari d’obertura. Són gratuïtes però, per accedir-hi, caldrà recollir l’entrada al mateix espai d’actuació (aquesta entrada només serà vàlida pel mateix dia i franja, matí o tarda).

En el cas de Bulb&Me, la instal·lació és gratuïta i d’accés lliure durant l’horari d’obertura, mentre que per accedir a l’espectacle el preu de l’entrada és de 2 euros.

Els socis del Club Super3 poden aconseguir una invitació pels espectacles FilarSoc una nouCu-cuUИ vestit nou per a l’emperadorElla balla i Rikus i els cromàtics fins a exhaurir les entrades gratuïtes disponibles. Per adquirir aquesta invitació és necessària la compra de com a mínim una entrada de pagament pel mateix espectacle. Cada entrada de pagament pot adquirir un màxim de 4 invitacions Super3.

Tots els descomptes també es podran aplicar en línia. Junt amb l’entrada, es demanarà el document que acrediti el descompte en accedir al recinte.

Tots els infants a partir de 3 anys hauran de pagar entrada. En el cas dels espectacles Musicals pels més menutsUnivers M.A.R.E., com que van dirigits a primera infància, també serà imprescindible adquirir entrada per l’infant.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta