20.1 C
Igualada
Dissabte, maig 21, 2022

La Mostra obre la venda d’entrades aquest dissabte

Demà dissabte 12 de març a les 10 h del matí Mostra Igualada obrirà la venda d’entrades per als espectacles programats a la 33a edició. La venda serà en línia, a través de la pàgina web de la Fira: www.mostraigualada.cat.

Preus i descomptes
El preu de l’entrada general per als espectacles és de 8 euros, amb un preu reduït de 5 euros accedint a descomptes pels menors de 18 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades i famílies nombroses o monoparentals i socis del Carnet Jove.

Tots els espectacles de l’Ateneu (Pista), Museu de la Pell (Pati), Escola de Música, i l’espectacle Bulb & Me (Cotxeres dels Moixiganguers) tenen un preu únic de 2 euros.

Les instal·lacions Biblioteca de la Curiositat InfinitaSecretsEl passatge dels records i La Caixeta ofereixen diversos passis durant l’horari d’obertura. Són gratuïtes però, per accedir-hi, caldrà recollir l’entrada al mateix espai d’actuació (aquesta entrada només serà vàlida pel mateix dia i franja, matí o tarda).

En el cas de Bulb&Me, la instal·lació és gratuïta i d’accés lliure durant l’horari d’obertura, mentre que per accedir a l’espectacle el preu de l’entrada és de 2 euros.

Els socis del Club Super3 poden aconseguir una invitació pels espectacles FilarSoc una nouCu-cuUИ vestit nou per a l’emperadorElla balla i Rikus i els cromàtics fins a exhaurir les entrades gratuïtes disponibles. Per adquirir aquesta invitació és necessària la compra de com a mínim una entrada de pagament pel mateix espectacle. Cada entrada de pagament pot adquirir un màxim de 4 invitacions Super3.

Tots els descomptes també es podran aplicar en línia. Junt amb l’entrada, es demanarà el document que acrediti el descompte en accedir al recinte.

Tots els infants a partir de 3 anys hauran de pagar entrada. En el cas dels espectacles Musicals pels més menutsUnivers M.A.R.E., com que van dirigits a primera infància, també serà imprescindible adquirir entrada per l’infant.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Demà torna a la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça Pius XII

Demà dissabte 21 de maig, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, a la plaça Pius XII se celebrarà...

Oberta la convocatòria per accedir a ajuts per rehabilitar pisos buits

L’Ajuntament ja ha obert una nova convocatòria de subvencions per arranjar pisos buits i cedir-los a la bossa de lloguer assequible de l’Ajuntament. Es...

Déu ha mort!

Hi va haver Chanelazo. Let’s go. La noia d’Olesa ho va petar, a cop de maluc i lletra amb refilets d’Spanglish. El mundo ‘tá...

Un estudi de la Generalitat alerta del risc d’inundació a Igualada i la Conca pel canvi climàtic

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública, durant un període de 3 mesos, el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI)...

Apunyalen el guàrdia de seguretat de l’estació d’Igualada en ple dia

Avui dijous a les 3 de la tarda, un individuu ha apunyalat per l’esquena el guàrdia de seguretat privada que hi ha a l’estació...
Compartir