10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La Mostra JOVE porta 9 espectacles a L’Escorxador
L

Publicitat

Els darrers anys la Mostra ha apostat per conquerir també el públic juvenil (a partir de 12 anys) centralitzant totes les propostes per aquesta franja d’edat a L’Escorxador, que per tercer any consecutiu es convertirà en un espai gestionat pels mateixos joves, amb l’acompanyament de l’equipament juvenil La Kaserna i la Mostra. A través d’un Grup de Participació Jove, una trentena de nois i noies es reuneixen periòdicament per proposar, debatre i decidir totes les activitats paral·leles que no formen part de la programació oficial. D’aquesta manera la Fira contribueix a dissenyar l’espai segons les inquietuds dels mateixos joves.

Durant els quatre dies de Fira el Grup de Participació Jove ha organitzat una quinzena d’activitats. Dijous 4 tindrà lloc un taller de percussió a càrrec de Protons i divendres 5 ja començarà el gruix de programació amb un taller de percussió corporal amb Kike Cuadros; improshows amb els Instituts Joan Mercader i Pere Vives Vich; l’espectacle El mal querer de Rosalía a càrrec de l’Aula, escola de dansa i el concert de Lluna plena. Dissabte 6 destaquen una classe oberta de swing amb Swing Anoia; un dinar popular, una postfunció de l’espectacle PlayOff amb NovaVeu (Recomana.cat) i els concerts Les Pastes de la iaia i Contracorrent. Diumenge 7 les activitats acabaran amb l’espectacle Q33NY, …i tu, què estaves fent? d’Enemic Natural; un taller de cartomàgia i l’actuació de percussió a càrrec de Deutèriums.

Dels quatre itineraris per edats que proposa la Mostra, el tercer està dedicat exclusivament a propostes juvenils a L’Escorxador amb nou espectacles: PlayOff de La Joven Compañía; Elefant Terrible d’El Eje i Produït per H.I.I.I.T.; Amor Oscuro [Sonetos] de Viridiana i Meeting Point d’Ertza. L’humor i el clown també hi tenen cabuda a la Mostra JOVE amb l’estrena a Catalunya de CALMA! de Guillem Albà i amb la funció de Bye bye, Confetti de Companyia Comediants La Baldufa. Pel que fa a l’àmbit musical els joves podran gaudir de My (Hip-Hop) History de Pulmon Beatbox (espectacle de cloenda jove); Mali Vanili amb Lo nostre no funcionai, finalment, el Cor de Teatre Joves portaran a la Mostra Romeo&Julieta.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies