La Mostra d’Igualada obre la convocatòria de sol·licituds per actuar en la 30a edició

20

El passat diumenge 15 de juliol es va obrir la convocatòria per sol·licitar actuar a la 30a edició de La Mostra d’Igualada. Aquesta edició de la fira de teatre infantil i juvenil es celebrarà entre el 4 i el 7 d’abril dels 2019.

D’entre totes les sol·licituds que es rebin, la direcció artística del certamen valorarà els espectacles segons la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format, sempre amb prioritat per les companyies que no hagin participat en l’edició d’aquest any 2018 de La Mostra. A més, tots els gèneres (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidiscipli­nar, etc.) tenen opcions de presentar-se, això sí, sempre i quan estiguin adreçats a un públic infantil, juvenil o familiar.

En l’última edició, la direcció artística del certament va rebre al voltant d’unes 600 sol·licituds de companyies professionals per presentar-se i se’n van escollir 54 espectacles, 19 dels quals eren estrenes. En total, fins a 700 professionals es van aplegar a Igualada durant els dies de La Mostra i més de 30.000 espectadors van gaudir d’algun d’aquests espectacles.