La MICOD ofereix una formació gratuïta sobre comunicació a comerciants i restauradors
L

23 de juny de 2021

Dins del programa de formació en digitalització “Digitalcommerce Conca”, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix el proper dimecres dia 30 de juny un seminari grupal sobre “Comunicació global estratègica per al teu establiment”, obert a tots els empresaris i autònoms propietaris de comerços, parades de mercat o restaurants ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Es tracta d’una sessió de formació gratuïta que oferirà el director creatiu i fundador de l’empresa Boxcom, Joan Domènech, i que repassarà les diferents eines de comunicació i màrqueting des d’una visió cinematogràfica, és a dir, agafant els aprenentatges que utilitza el cinema per arribar al seu públic, de manera que les eines i accions que s’utilitzen per vendre al cine ens permetin també donar a conèixer i comunicar un producte o una empresa. Els prescriptors, els anuncis, tràilers, les xarxes socials, les webs, el “product placement” o una simple notícia, són alguns dels elements que s’utilitzen per ajudar la venda dels films, però molts d’ells son igual d’aplicables a d’altres productes i comerços.

El seminari tindrà lloc dimecres 30 de juny de 15h a 16:30h a la sala d’actes d’Ignova Empresa, i també es podrà seguir la sessió en format telemàtic. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat.

Digitalcommerce Conca
Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona. 

El projecte està en marxa des del mes de maig, i dona una ajuda personalitzada a quaranta comerços per tenir presència internet, vendre on line, tenir una estratègia de comunicació i màrqueting online i digitalitzar els processos de gestió interna de l’empresa. A banda dels establiments que segueixen les assessories individuals, el programa ofereix cada més seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta