La mel de Mas Buret, entre les millors de Catalunya
L

26 de juliol de 2022

La mel de muntanya que elabora l’apicultor Josep Ma Oliva a Mas Buret de Montbui, ha rebut un nou reconeixement en la segona edició del concurs de “Les millors mels catalanes”.

El concurs reconeix les 4 millors mels de les modalitats de romaní, de mil flors, de muntanya i monofloral, i la mel més ben puntuada amb el guardó “La reina de les mels”. I en aquesta ocasió, ha rebut el segon premi en la categoria de Mel de muntanya. Des de Mas Buret expliquen que “vetllem per poder oferir unes mels de qualitats al consumidor i aquest reconeixement és un premi dolç per continuar en aquest propòsit”.

Per decidir quines són les millors mels, un jurat d’experts en apicultura valoren el flaire, l’aspecte, el color, el tacte i el gust de totes les mels presentades.

Aquest concurs l’organitza la Unió  de Pagesos de Catalunya,, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), l’Associació Catalana  d’Apicultors, Apícola Tarragonina, Apicultors Lleidatans, Apicultors Gironins, l’Associació  d’Apicultors de Barcelona, Apicultors Ecològics Associats i la Federació de Cooperatives Agràries de  Catalunya  (FCAC).

Aquest premi implica també un agraïment a totes les persones compromeses amb els productes de proximitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta