La Llacuna ja té tres rutes a l’app de difusió del patrimoni Natura Local

53

La Llacuna disposa de tres noves rutes dins l’aplicació Natura Local, una app especialitzada en la difusió del patrimoni natural, on es poden trobar prop de 400 excursions en família, itineraris a peu i en BTT i suggeriments de vacances arreu de Catalunya.

Les rutes que hi trobem de la Llacuna són : Cap al pla Novell pel castell de Vilademàger, Passejada pel bosc del Paradís i la del Puig Castellar i la plana d’Ancosa. De cada una d’elles l’app facilita informació detallada sobre cadascun dels recorreguts (distància i durada, desnivell, grau de dificultat, etc.) i una llista dels llocs d’interès des del punt de vista del paisatge, la geologia, la flora i la fauna, l’arquitectura o el medi ambient.

L’APP Natura Local és gratuïta i es pot consultar en diferents idiomes. A més, permet guardar la ruta triada de manera que no cal tenir cobertura per accedir al contingut.

L’aplicació també ofereix informació sobre els accessos, els allotjaments, els restaurants i els principals atractius històrics i culturals del poble. Actualment ja té informació de més de 340 rutes.

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de La Llacuna per donar a conèixer els atractius turístics del territori i del municipi; patrimoni, entorn, gastronomia, i se suma a algunes de les activitats ja iniciades recentment com les visites guiades al municipi que tenen lloc cada 3r dissabte de mes o visites al castell, entre altres.