La Llacuna celebra la 14a Mostra de vins d’altura el 15 i 16 d’octubre
L

13 d'octubre de 2022

La Llacuna tornarà a ser la capital del vi d’altura el 15 i 16 d’octubre. Aquest cap de setmana el municipi celebrarà la 14a Mostra de vins d’altura, organitzada per l’Ajuntament de la Llacuna, l’Associació de productors artesans de la Llacuna, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i Anoia Turisme.

Dissabte tindrà lloc la presentació del celler Família Torres a les 18.30 h a l’espai Origen Llacuna a la Plaça Major. La presentació del nou projecte que el Celler Família Torres està desenvolupant a La Llacuna anirà acompanyat d’un tast de dues anyades de Forcada elaborades amb la varietat ancestral recuperada. El tast de vi anirà maridat amb productes locals dels productors Mallart Artesans Xarcuters i Formatgeria Ancosa. L’activitat està limitada a 40 persones, té un preu de 5 euros, i cal fer reserva prèvia al telèfon 938 97 60 63. Al vespre, a les 20.30 h s’ha programat una visita a la Llacuna moderna de nit. La visita guiada anirà a càrrec d’Anoia Patrimoni i es pot formalitzar la reserva a la seva pàgina web www.anoiapatrimoni.cat

L’endemà al matí, de les 10.30 a les 14 h la Plaça Major acollirà la Mostra de vins d’altura, amb els vins dels cellers de la Llacuna Grapissó, Les iaies, Can Vich, Joan Segura Pujadas (Mediona) i la cervesa Màger. També hi seran presents productes de la Llacuna: Embotits Can Travé, Mallart Artesans Xarcuters, Formatgeria Ancosa, Pastiserria – Forn Pujó i  Mel de la Llacuna. La venda de tiquets i copes es farà a la carpa de l’Ajuntament a la mateixa plaça.

A més, durant el matí també s’ha programat diferents activitats infantils com el taller de pintura amb vi amb Marta Arañó i taller de ceràmica amb Mari Gumà, i a les 12h hi haurà música en directe amb el Trio Héxié. A partir de les 2 h del migdia els restaurants Els Porrons i Ca la Maria oferiran el Menú d’altura, un menú-maridatge amb vins i caves presents a la Mostra, entre d’altres.

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?