La Kaserna presenta un ampli ventall d’activitats per als joves fins al mes de març

33

L’Equipament Juvenil la Kaserna del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ha publicat la seva nova programació d’activitats #tardorhivernjove per als mesos d’octubre a març.

Com a novetats, hi destaca la gestió emocional en l’aprenentatge dins del programa de recursos acadèmics per a joves: “l’Espai de deures amb competències emocionals i l’Espai de tècniques d’estudi, “Empodera’t i millora les teves tècniques” amb l’objectiu de millorar l’empoderament personal per aprendre a ser conscients de les pròpies potencialitats i habilitats a l’hora de l’estudi.

La Kaserneta és una altre conjunt d’activitats que s’ofereixen de forma gratuïta i dirigida a joves d’11 a 15 anys. El dibuixa Manga, Rebosteria creativa, Robòtica educativa, Caracterització de personatges fantàstics són exemples de l’oferta ludoformativa que continua potenciant l’equipament juvenil.

Altres activitats com el Taller d’Eines per a la Gestió de conflictes i la prevenció de la violència en infants i joves, organitzat pel Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada, el curs de premonitors/es de lleure i el curs de monitors de lleure organitzat per la Fundació Atlas formen part de l’oferta d’activitats en l’àmbit de la formació en el lleure per a aquesta tardor i hivern 2019-2020. I, en el marc de la informació juvenil, també s’hi pot trobar l’orientació en l’àmbit laboral i acadèmic, Així com tota la informació sobre mobilitat internacional, salut i gènere amb tota l’Agenda d’actes i accions fins al mes de març.

Inscripcions
Totes les inscripcions es fan en línia, a www.igualadajove.cat. Tota la informació es pot trobar al web, a les xarxes socials o directament a la Kaserna, a la Trav. Sant Jaume s/n.