Un dècim de la Grossa de Nadal, venut a Igualada!
U

22 de desembre de 2012

Un dècim del primer premi de la Loteria de Nadal 2012 ha caigut a Igualada. 20 euros del número 76058 han estat venuts a l’administració Loteria Núm. 1 Singla, de l’avinguda Barcelona de la capital de l’Anoia. La seva propietària, Imma Singla, ha declarat que un únic dècim d’aquest número es va vendre per terminal, és a dir, que no el tenia físicament a l’establiment. Algú va demanar el número que es va lliurar telemàticament. El premi ha estat, doncs, de 400.000 euros. Es dóna la circumstància que, en els darrers tres mesos, Loteria Singla ha segellat dues quinieles premiades als 15 encerts, i un premi de la Loteria Nacional. La n0tícia, lògicament, ha causat que molts curiosos s’apropessin a l’establiment de l’avinguda Barcelona, així com dues dotacions de la Policia Local. En un inici, es pensava erròniament que l’administració de loteria havia venut set dècims del número premiat, i després, va circular la notícia que era una sèrie sencera… Malauradament, la realitat és que la Grossa del Nadal 2012 ha deixat a Igualada un únic i dècim del 76058, majoritàriament venut a Alcalá de Henares (Madrid).

La grossa ha estat matinera i repartida. Ha sortit pocs minuts després de les deu del matí, quan els nens de Sant Ildefons han cantat el 76058, premiat amb 400.000 euros el dècim. El premi ha caigut en diferents punts de l’estat, principalment a Alcalá de Henares, a Madrid, on s’han venut 130 sèries, 520 milions d’euros.Catalunya ha pessigat part del premi. Se n’ha venut una sèrie al barri de la Verneda de Barcelona, una altra a l’avinguda Barcelona d’Igualada, una altra al carrer Estació de Ripollet, una altra al carrer Pompeu Fabra de Castelldefels i alguns números al barri de La Florida a l’Hospitalet de Llobregat. En total, això suposa 5,2 milions d’euros.Quan encara durava el rebombori de la grossa, ha sortit un dels quarts premis. Vint minuts després de les deu del matí s’ha cantat el 85045, que ha caigut íntegrament a Pontevedra.Els cinquens, a Catalunya Catalunya també ha esgarrapat un bon botí en els cinquens premis, amb 6.000 euros el dècim. Tres han tocat a diverses ciutats catalanes. L’11419 ha caigut a Barcelona, Castelldefels, Sabadell, Figueres, Torrelameu, Roses, Sant Cugat del Vallès, Lleida i Vic. A la capital d’Osona s’han venut fins a 40 sèries d’aquest cinquè premi, l’equivalent a 2,4 milions d’euros.El 23343 s’ha venut a Badalona, Barcelona, Castelldefels, Granollers, Martorell, Sant Feliu de Guíxols, Gelida, Manresa i el Vendrell. A Granollers s’han venut també més de 40 sèries del premi i a Castelldefels, l’administració que ha venut aquets premi és el mateix que ha donat la grossa.El bombó ha donat dos premis seguits. Han estat dos cinquens, el 55448, que ha caigut a Santander i Sevilla, i el 49257, venut, aquest sí, a Barcelona.Un altre cinquè, el 30872, ha anat a parar a Alcoi i Algemesí. Al País Valencià ha recollit força premis en aquest sorteig de Nadal. El 31826 també ha estat agraciat amb un cinquè premi, que s’ha venut tot a Almeria.
Última rifa sense impostos Des dels premis més petits, de 100 euros el dècim, fins a la grossa, aquesta rifa deixarà més de 12 milions d’afortunats. En total, es repartiran 2.520 milions d’euros en premis, però gairebé un 30% de tot el que s’hi juga se’n va directament a les arques de l’estat.Aquest dissabte era l’última oportunitat de guanyar la grossa de Nadal sense haver de pagar impostos. A partir de l’1 de gener tots els premis de més de 2.500 euros estaran gravats amb un 20%.200 anys d’història Aquest any, la Rifa celebra els 200 anys d’història. Al llarg de tot aquest temps, el 5 ha estat la terminació de la grossa que més cops s’ha repetit, i l’1, la que menys. I, contra el que es pugui pensar, el 13 és un dels números més buscats.Alguns dels números més buscats a la rifa d’aquest any són els acabats en 21 i 12, en al·lusió a la data en què els maies van pronosticar que s’acabaria el món.
COMPROVI SI LI HA TOCAT LA LOTERIA. DESCARREGUI’S LA LLISTA OFICIAL CLICANT AQUÍ:

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?