10.6 C
Igualada
Divendres, gener 22, 2021

La gent gran de la Llacuna celebra la Setmana Daurada

llacuna.jpg

La Llacuna celebra del dilluns 31 d’agost al diumenge 6 de setembre la Setmana Daurada, una setmana festiva i d’homenatge a les persones grans organitzada per l’Ajuntament de La Llacuna, que inclou una programació variada amb conferències, concerts, ball, excursions i que clouran amb el tradicional dinar de germanor.

L’activitat començarà el dilluns dia 31 d’agost a les 18h al local Recreatiu (Piscina), amb la inauguració de la XII SETMANA DAURADA que comptarà amb la presència de la regidora de Benestar Social, Cristina Poch, la diputada del Parlament de Catalunya, Maria Senserrich i l’alcalde de la Llacuna Josep Parera. Seguidament a la inauguració tindrà lloc el concert de l’ orquestra Mediterrània.
L’endemà dimarts dia 1 de setembre, a les 18:30h, al local recreatiu (Piscina) es realitzarà la conferència: “el futbol factors emocionals, econòmics i polítics” a càrrec de Francesc Rovira i seguidament es durà a terme el bingo amb regals originals. Per finalitzar l’acte s’oferirà pa amb tomàquet amb embotit i vi del país i músic.
El dimecres dia 2 de setembre a les 18:30h, al local recreatiu, taula rodona: “Atenció a la gent gran” a càrrec de Ramona Travé, presidenta del Casal, Núria Colomer, treballadora social i Carme Freixas, dinamitzadora del casal, coordinant la taula la Cristina Poch, regidora de Benestar Social. Seguidament es realitzarà l’espectacle de “Mariachis”. En acabar s’oferirà pa de pessic i xocolata (gentilesa de Cal tiquets).
El dijous dia 3 de setembre qui vulgui podrà anar d’excursió als “Llacs de la Cerdanya catalana i francesa”. La sortida serà a les 8h de matí, amb dinar a Puigcerdà i tornada cap a les 20h del vespre. Les persones que hi vulguin anar s’hauran d’apuntar al casal de la Gent Gran abans del dia 2 de setembre.
El divendres dia 4, a les 18:30h al local Recreatiu és previst l’actuació “Manel el Mag” i tot seguit hi haurà pastes i cava per tothom.
El dissabte dia 5, a les 19h al local Recreatiu s’ha programat una sardinada amb pa amb tomàquet, vi i postres. El preu és de 3€. A continuació es realitzaran havaneres i ron cremat amb el grup “HAVANA XICA”
Finalment, diumenge dia 6 a les 12:30h, Santa Missa cantada pel Cor Parroquial i reconeixement a les persones que durant el 2015 celebren els 100 anys.
Seguidament, concert amb la coral “LA CUITORA” i a les 14h, el tradicional dinar de germanor al local Recreatiu en el transcurs del qual s’homenatjarà als matrimonis que hagin fet les noces d’or des de juliol de 2014 a setembre de 2015. En acabar el dinar i com a fi de la Setmana Daurada es comptarà amb l’actuació del Grup Local “DIA I NIT”
Les persones que vulguin assistir a la sardinada i/o al dinar de germanor en homenatge a la Gent Gran es podran apuntar abans del 3 de setembre. Tots els actes són oberts a la participació de tothom.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Noves places d’aparcament de Zona Taronja a Vilanova

Vilanova del Camí estrena Zona Taronja al centre del municipi, entre el carrer Verge de Montserrat i Major. L’aparcament és gratuït i ofereix una...

Una família vilanovina denuncia un intent d’estafa amb la revisió del gas

Una família vilanovina ha denunciat a la Policia Local l’intent d’estafa amb l’excusa de fer la revisió del gas a domicili. Segons expliquen, fa...

Els Mossos alerten de diverses estafes relacionades amb la covid-19

El comissari dels Mossos Joan Carles Molinero ha alertat aquest dijous d'una nova tipologia d'estafa a través de la qual es demana pagar un...

Joan Serra, nou director general de l’Associació de Municipis pel Transport Urbà

El Comitè Executiu de l’AMTU ha nomenat dimarts d’aquesta setmana l’enginyer Joan Serra i Muset, alcalde de Castellolí, com a nou director general de...

Màxims històrics en puntualitat i qualitat de servei dels FGC

Els principals indicadors de qualitat del servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han assolit durant l’any 2020, tot i l’excepcionalitat del...
Compartir