5.5 C
Igualada
Dilluns, gener 18, 2021

La Fundació Consorts Guasch de Capellades manté aïllades 10 persones usuàries dins la residència

A data d’avui el centre confirma la mort de 21 persones residents, set de les quals per causes naturals.

La situació d’epidèmia provocada pel Covid-19 obliga la Fundació Consorts Guasch (Capellades) a mantenir mesures d’aïllament pels casos declarats de coronavirus i d’altres que presenten símptomes entre alguns dels seus usuaris.

Avui, 10 persones segueixen aïllades a la residència, sota la supervisió del CAP que en fa un control continu de les afectacions , i el propi servei d’infermeria i metge del centre.

El patronat i tot l’equip de professionals lamenten informar de la mort de 21 persones usuàries des que va començar la crisi el passat 12 de març, i fan arribar el més sentit condol a totes les seves famílies. D’aquests decessos, 7 persones han mort per causes naturals, 12 havien donat positiu i a 2 no se’ls va arribar a fer les proves.

Davant la impossibilitat de rebre visites i extremar les precaucions, l’equip humà del centre manté les comunicacions per videoconferència i trucades entre usuaris i els seus familiars.

Cal recordar que Capellades, malgrat no trobar-se sota la zona de confinament total de la Conca d’Òdena, es troba a molt poca distància i l’Hospital d’Igualada ha estat, fins ara, el de referència.

La Fundació privada Consorts Guasch es mostra commoguda per l’impacte que aquesta epidèmia està deixant entre nosaltres.

Una vegada més, agraïm enormement la vocació de servei dels professionals del centre, de les autoritats locals, de les famílies i dels veïns i veïnes de Capellades.

Volem recordar també que l’única manera d’evitar nous contagis, ara per ara, és seguir amb l’estat de confinament i evitar tants contactes com sigui possible.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Derrota tot i avançar-se dues vegades en el marcador

UD COLLERENSE ‘B’ 3 CF IGUALADA 2 El primer equip femení del CF Igualada s’estrenava en competició aquest 2021, després de l’ajornament del duel davant la...

La segona setmana després de vacances comença amb 17 grups aïllats

Un cop superada la primera setmana escolar després de les vacances nadalenques, ja s¡ha superat la desena de grups confinats a les escoles anoienques....

La Veu de l’Anoia i el CN Igualada renoven el conveni de col·laboració

La Veu de l’Anoia i el Club Natació Igualada han renovat un any més el conveni. Aquesta signatura farà que es puguin veure tots...

El 12% de la població de la Conca ha desenvolupat anticossos

L’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en col·laboració amb els ajuntaments i els centres de salut de la Conca...

Igualada celebra els Tres Tombs amb format reduït i molt simbòlic

Aquest passat dissabte, 16 de gener, el tradicional dispar de morterets i el repic de campanes anunciaven el tret de sortida al 199è aniversari...
Compartir