La Fira UdL Treball al Campus Igualada posa en contacte empreses i entitats amb una setantena d’estudiants

70

El passat dijous dia 16 de maig el Campus Universitari Igualada-UdL va acollir per primera vegada la Fira UdL Treball, un esdeveniment que va reunir al campus igualadí 28 empreses i entitats amb prop de setanta estudiants, tant de la branca d’enginyeria com de ciències de la salut.

Les empreses del territori van valorar molt positivament la possibilitat de poder establir aquest contacte directe amb estudiants que ben aviat s’incorporaran al món laboral, tal com afirmen en l’enquesta de satisfacció realitzada per l’organització. Empreses i centres punters com MPM Software, Triologi Commerce, Grup Carles o Bon Àrea van ser alguns dels participants a la fira.

Els estands van obrir les portes a les 10h del matí, i fins a les 18h els estudiants van poder conèixer les ofertes de feina i el perfil de professionals que cerquen les empreses de la comarca. A les 15h, la cap de recursos humans d’AB Indústries, Marta Ramírez, va impartir el taller “Vinc a buscar feina” on va explicar als participants algunes de les claus per entrar al món laboral amb èxit.

Amb la Fira UdL Treball, s’ofereix als estudiants la possibilitat de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat i aprendre a promocionar-se en el seu perfil laboral. Per a les empreses, UdL Treball és una forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur professional per als graduats i graduades de la UdL.