La fira BSTIM reunirà a Igualada representants de grans marques de moda

73

Stand01.jpg

El proper dimecres dia 25 de febrer s’obriran les portes de la primera edició de la fira tèxtil BSTIM, que abans d’arrencar ja ha superat les expectatives que els organitzadors s’havien marcat. A més d’haver exhaurit les 60 places d’expositors, la Fira compta ja amb 600 visitants inscrits, el doble del que s’havia previst.

Entre els visitants hi haurà els representants de les marques de moda més importants de l’Estat que vindran a conèixer els productes que ofereixen les empreses locals. Per ara ja han confirmat l’assistència caps de compres de diferents línies de les marques Mango, Desigual, Oysho (del Grup Inditex), Punto Roma, Cortefiel, Nice Things, EsseOesse, System Action o Bóboli, entre d’altres. També hi seran presents un equip de directius d’El Corte Inglés i diversos dissenyadors com Josep Abril i Míriam Ponsa. Algunes escoles de moda catalanes també han confirmat la presència de grups d’estudiants.

Els visitants de BSTIM provenen d’arreu d’Europa, principalment de França i de l’Estat espanyol, de zones tan diverses com les Canàries, Madrid, el País Basc o Valladolid.