La falta d’encert exterior condemna a l’Anytime Fitness CB Igualada

35

ANYTIME FITNESS CB IGUALADA 51
EKKE CB LLEIDA 67

Aquest passat dissabte l’Anytime Fitness CB Igualada va disputar a casa el partit contra el CB Lleida, un dels millors equips de la competició. Des dels primers minuts es va poder apreciar un parit igualat, en què els dos equips sabien castigar els errors rivals, generant alternances en el marcador. Tot i la falta d’encert exterior per part de l’equip igualadí, les blaves van aconseguir reaccionar, igualant el partit gràcies a un bon joc col·lectiu.

En la segona meitat, la zona proposada per l’equip lleidatà va posar en seriosos problemes a l’equip local, que va patir una gran crisi anotadora i creant una gran diferència en el marcador. En canvi, en l’últim període, gràcies a una defensa alternativa proposada per l’equip igualadí, es va aconseguir reduir distàncies en el marcador, però no va ser suficient per a remuntar, deixant el marcador final en un 51-67

Fitxa tècnica
Parcials 11-18 20-16 7-20 13-13
Anotadores: Compte (4), Carner (7), Gener (2), Enrich (0), Lamolla (10), Jane (8) Amatlle (0), Aniento (0), Escuert (5), Lauren (10) Segues (2).