La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions de Nadal

0
94

*Contingut publicitari de Loteries de Catalunya

La Dooble es pot jugar amb els talonaris tradicionals de participacions de Nadal, però també des dels punts de venda de Loteries de Catalunya i digitalment. El sorteig es farà el 20 de desembre i el primer premi individual està dotat amb un milió d’euros.

És hora de preparar les participacions de Nadal, amb La Dooble és molt més fàcil:

A la participació de La Dooble hi trobaràs dos números: un de 7 xifres, amb  què jugues individualment, i un altre de 5 xifres, que comparteixes  col·lectivament amb tots els participants d’un mateix club o entitat. El preu de cada participació és de 4 € més el donatiu que cada club o entitat tria: un, dos, tres o quatre euros.

Premis individuals:

  • Primer premi. Dotat amb 1.000.000€, és per a un sol guanyador.
  • Segon premi. Tindrà 5 guanyadors i està dotat amb 100.000€.
  • Tercer premi. Tindrà 10 guanyadors que percebran 10.000€.
  • Quart premi. Dotat amb 1.000€, el podran rebre 100 guanyadors.
  • Cinquè premi. Beneficiarà 1.000 persones amb 100€.

Premis col·lectius:
Un club o entitat pot reservar un número col·lectiu exclusiu per a les seves participacions. Tots els números col·lectius venuts participen en un sorteig on els guanyadors es repartiran un pot (els premis seran més grans com més gent jugui al joc). El reintegrament també va lligat al número col·lectiu.

Amb La Dooble guanyes tu i guanyen els teus.
Qualsevol club i entitat sense ànim de lucre inscrites a un dels dos registres oficials d’entitats s’hi pot inscriure entrant a: inscripcio.ladooble.cat

Compartir